Skip to content Skip to footer

Een kwaliteitsvolle leefveranda voor de familie Heleven uit Hasselt

In 1997 hebben we ons huis verbouwd. Daarbij werd de bewoonbare oppervlakte uitgebreid en nam de lengte van onze achtergevel met de helft toe. We hadden een veranda in hout en die bleef ook na de verbouwingswerken staan. Maar we zijn ondertussen 20 jaar verder en die veranda had zijn beste tijd gehad. Dus kozen we ervoor om ze te vervangen door een leefveranda die net zo breed was als onze achtergevel. Twee factoren waren daarbij heel belangrijk: onze leefveranda moest gemaakt zijn van kwaliteitsvol aluminium en een heel hoge akoestische isolatiewaarde hebben.

Uitstekende reputatie

We kenden de goede naam van Reekmans Verandabouw en namen contact met hen op om ons project te bespreken. Daarin bevestigde Reekmans zijn uitstekende reputatie en professionaliteit. We hadden onmiddellijk een goed gevoel en kozen voor hun ervaring en expertise. En dat Alken niet zo ver van Hasselt ligt, en de vakmannen dus niet van te ver hoefden te komen, was ook mooi meegenomen.

Als je kwaliteit belangrijk vindt, moet je zeker voor je leefveranda bij Reekmans Verandabouw langsgaan.

Kwaliteit in elke fase

Wij hebben zelf de oude veranda afgebroken en de funderingen voor de nieuwe leefveranda gegraven. Maar Reekmans heeft vanaf dat moment het project van a tot z verder uitgevoerd. Ze hebben onze leefveranda tot de verlichting toe afgewerkt. Voor elke fase van zo’n project hebben ze de ideale vakmannen in huis. En dat is een echte meerwaarde, want zo ben je er zeker van dat je kwaliteit krijgt. De afwerkingsgraad is bijzonder hoog en hun producten zijn van topkwaliteit. We wilden een mooie, hoogwaardige leefveranda die zeer geluidswerend was. En die hebben we gekregen!

Eer in hun werk

De stielmannen van Reekmans hebben de juiste mentaliteit en willen eer hebben van hun werk. Ze gaan pas naar huis als alles goed en proper afgewerkt is, niet als het vijf uur is. Bovendien is ook de naservice van Reekmans heel goed. Als er een probleempje is, hoef je maar te bellen en ze komen het meteen oplossen. We zijn dan ook heel tevreden over de realisatie van onze leefveranda. Als je kwaliteit belangrijk vindt, moet je zeker voor je leefveranda bij Reekmans Verandabouw langsgaan.