Skip to content Skip to footer

Een overkapping met openschuifbare wanden voor de familie Vanvinckenroye uit Alken

We hebben een groot terras, maar konden daar niet optimaal van genieten. De zon staat ’s avonds aan de voorkant van ons huis. Als we na het werk tot rust wilden komen op ons terras, werd het daar als snel te fris. Dus wilden we een overkapping laten plaatsen. Het resultaat? Een overkapping met twee openschuifbare wanden waardoor we op elk moment van de dag van ons terras kunnen genieten!

Het beste van twee werelden

We wilden voor ons project graag samenwerken met een bedrijf uit de buurt. Daarvoor namen we contact op met ondernemingen uit Alken en omliggende gemeenten. Bij Reekmans Verandabouw luisterden ze goed naar onze wensen en stelden ze ons voor om te kiezen voor een overkapping met openschuifbare glazen wanden. Zo kregen we een veranda én een overkapping in een.

We zijn heel tevreden over het resultaat. Sterker nog, dit is onze beste investering ooit!

Advies en begeleiding

We hebben de voorbereidende werken zoveel mogelijk zelf uitgevoerd. Zo hebben we zelf ons oude terras afgebroken en een nieuw betonnen dek gegoten. Maar we kregen veel advies van de mensen van Reekmans over de aanpak. Hun begeleiding was heel goed. Ik vond het ook een meerwaarde dat wij bij een andere klant van hen konden gaan kijken naar het werk dat ze daar hadden geleverd. Zo heb je een beter zicht op de kwaliteit die je kunt verwachten. De veranda van die mensen had ook de kleuren die wij wilden: grijs aan de buitenkant, wit aan de binnenkant. In real life krijg je toch een beter beeld van het effect.

Beste investering ooit

De werken zijn vlot en op een propere manier uitgevoerd. We zijn heel tevreden over het resultaat. Sterker nog, dit is onze beste investering ooit! We hadden al veel vroeger een overkapping met openschuifbare wanden moeten laten plaatsen. Omdat zo’n overkapping uitzonderlijk is, vroegen de klanten van Reekmans bij wie wij op bezoek waren geweest, of ze ook eens naar onze overkapping mochten komen kijken als die klaar was. Wel, we hebben hen deze zomer uitgenodigd. Hun reactie? “Hadden we ook maar voor een overkapping met openschuifbare wanden gekozen!”