Skip to content Skip to footer

Een comfortabele leefveranda voor de familie Nickmans uit Herk-de-Stad

We hadden een houten veranda, maar die had haar beste tijd meer dan gehad. En omdat we ze toch gingen vervangen, hebben we maar meteen voor een leefveranda gekozen die dubbel zo groot was. We hebben contact opgenomen met verschillende plaatsers, maar kozen uiteindelijk voor Reekmans Verandabouw. De reden? Hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hun professionele advies. Bovendien spraken de referenties die zij ons gaven allemaal heel positief over hen en konden we met onze eigen ogen de kwaliteit van Reekmans Verandabouw zien.

Persoonlijke aanpak

We hebben naar Reekmans Verandabouw gebeld om een afspraak te maken. Een van hun vertegenwoordigers is bij ons langsgekomen om naar onze wensen te luisteren en de situatie ter plaatse te bekijken. Wij wilden een veranda met glas dat goed isoleerde en met profielen in dezelfde kleur als onze ramen en buitendeuren. Op basis van die informatie heeft de vertegenwoordiger een offerte opgesteld. Die is hij persoonlijk komen toelichten. Een aanpak die ik erg kon appreciëren.

Goede communicatie

De mensen van Reekmans Verandabouw hebben goed en proper werk geleverd. De afwerkingsgraad is heel hoog. Door onvoorziene omstandigheden – ze moesten een dringende grote werf doen – heeft de realisatie van ons project iets langer geduurd dan gepland. Maar daar hebben ze heel open over gecommuniceerd. We wisten op elk moment waar we aan toe waren.

Een aanrader

Ik ben heel tevreden over onze samenwerking met Reekmans Verandabouw en beveel hun diensten zeker aan. Dat heb ik trouwens al gedaan. Waarom niet? Hun prijs, kwaliteit en service achteraf zijn heel goed. Ik kan echt niets afkeuren aan het werk dat zij hebben geleverd!