Veranda’s op maat

Een verandabouwer voor de bouw en plaatsing van uw veranda? Reekmans Verandabouw is uw partner en aannemer voor alle types van verandabouw. Wij zijn voornamelijk actief in regio Alken, Hasselt, Limburg.

Moderne verandabouw

Een veranda vormt de verbinding tussen uw woning en tuin. U kunt er lekker in wegdromen en genieten. Het vormt als het ware een verbinding tussen huis en tuin. Een ideale combinatie van de warmte en comfort van uw woning met de rust en pracht van uw tuin.

De keuzemogelijkheden bij Reekmans Verandabouw zijn eindeloos. Wij bouwen en plaatsen alle type veranda’s. Zo kunt u een beroep doen op onze verandabouwers voor veranda’s met een zadeldak of lessenaarsdak. Ook veranda’s met platte en ronde daken zijn perfect mogelijk. Hiernaast kan u ook kiezen uit veranda’s met volledig gesloten plat dak of een plat dak met koepel. Wenst u graag een ander type veranda te plaatsen? Neem dan zeker contact op met Reekmans en bespreek onze mogelijkheden voor veranda’s op maat.

Vraag een gratis offerte voor de bouw van uw veranda

Al onze veranda’s zijn verkrijgbaar en combineerbaar met aangepast beglazing. We plaatsen alle ramen en deuren voor uw veranda, zowel in staal als aluminium. Hebt u vragen of wenst u verdere informatie? Aarzel niet en contacteer Reekmans Verandabouw voor alle

Reekmans veranda's,