Klanten getuigen

Wijnants

Meer info

Een nieuwe veranda en pergola voor familie Berings uit Heers

 

Heidi Berings:
Mijn man en ik hebben meer dan vijf jaar getwijfeld om onze woning uit te breiden met een veranda of een pergola. De reden? We raakten het niet eens over de beste oplossing. Mijn man wilde een pergola, ik was gewonnen voor een veranda. Uiteindelijk kozen we voor een win-winsituatie: we lieten een nieuwe veranda én een pergola plaatsen. En daarvoor werkten we samen met de specialisten van Reekmans Verandabouw.

Hoog aangeschreven

We zijn bij Reekmans Verandabouw langsgegaan omdat die hier in de streek hoog aangeschreven staan. We kennen een aantal mensen die een veranda door hen hebben laten plaatsen, en zijn daar eens gaan kijken naar het resultaat. Dat zag er heel knap uit. Dus beslisten we om ook naar Reekmans te gaan. We zijn er heel goed ontvangen. Ze waren heel behulpzaam. Wij waren onmiddellijk overtuigd en zijn zelfs nergens anders een offerte gaan vragen.

Aandacht voor bezorgdheden

Bij Reekmans luisteren ze heel goed naar je wensen en je verwachtingen. En ze houden uitstekend rekening met je bezorgdheden. Onze tuin is naar het zuiden georiënteerd. We maakten ons dus wat zorgen over een mogelijk serre-effect in de zomer. Maar die bezorgdheid was onterecht. De mensen van Reekmans hebben onze veranda met driedubbel glas uitgerust en een speciale warmtewerende maar lichtdoorlatende beglazing gebruikt in onze lichtkoepel. Ook bij warme temperaturen is het daardoor fijn vertoeven in onze veranda. De kwaliteitsvolle screens die ze geïnstalleerd hebben, helpen ook.

Vlot verlopen

We zijn heel tevreden over onze samenwerking. Alles is vlot verlopen. De mensen van Reekmans hebben vakwerk geleverd en hun werk proper en met respect voor onze woning uitgevoerd. Hun dienstverlening is prima. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, en de typische kleine dingetjes die altijd gepaard gaan met dit soort werkzaamheden, lossen ze meteen op. Wij kunnen alleen maar positief zijn en hebben Reekmans ook al aan anderen aangeraden.

Een kwaliteitsvolle leefveranda voor de familie Heleven uit Hasselt

Inge Heleven:

In 1997 hebben we ons huis verbouwd. Daarbij werd de bewoonbare oppervlakte uitgebreid en nam de lengte van onze achtergevel met de helft toe. We hadden een veranda in hout en die bleef ook na de verbouwingswerken staan. Maar we zijn ondertussen 20 jaar verder en die veranda had zijn beste tijd gehad. Dus kozen we ervoor om ze te vervangen door een leefveranda die net zo breed was als onze achtergevel. Twee factoren waren daarbij heel belangrijk: onze leefveranda moest gemaakt zijn van kwaliteitsvol aluminium en een heel hoge akoestische isolatiewaarde hebben.

Uitstekende reputatie

We kenden de goede naam van Reekmans Verandabouw en namen contact met hen op om ons project te bespreken. Daarin bevestigde Reekmans zijn uitstekende reputatie en professionaliteit. We hadden onmiddellijk een goed gevoel en kozen voor hun ervaring en expertise. En dat Alken niet zo ver van Hasselt ligt, en de vakmannen dus niet van te ver hoefden te komen, was ook mooi meegenomen.

Kwaliteit in elke fase

Wij hebben zelf de oude veranda afgebroken en de funderingen voor de nieuwe leefveranda gegraven. Maar Reekmans heeft vanaf dat moment het project van a tot z verder uitgevoerd. Ze hebben onze leefveranda tot de verlichting toe afgewerkt. Voor elke fase van zo’n project hebben ze de ideale vakmannen in huis. En dat is een echte meerwaarde, want zo ben je er zeker van dat je kwaliteit krijgt. De afwerkingsgraad is bijzonder hoog en hun producten zijn van topkwaliteit. We wilden een mooie, hoogwaardige leefveranda die zeer geluidswerend was. En die hebben we gekregen!

Eer in hun werk

De stielmannen van Reekmans hebben de juiste mentaliteit en willen eer hebben van hun werk. Ze gaan pas naar huis als alles goed en proper afgewerkt is, niet als het vijf uur is. Bovendien is ook de naservice van Reekmans heel goed. Als er een probleempje is, hoef je maar te bellen en ze komen het meteen oplossen. We zijn dan ook heel tevreden over de realisatie van onze leefveranda. Als je kwaliteit belangrijk vindt, moet je zeker voor je leefveranda bij Reekmans Verandabouw langsgaan.

Getuigenis familie Smets

Ik ben zéér tevreden.

Moest ik nog ooit een veranda zetten ... (in mijn 2de LEVEN dan wel) dan zou ik het wel anders aanpakken!!!
Zonder twijfel ... een totaal project nemen bij jullie!

In de zomer stuur ik nog een zonnigere foto door.

Groetjes aan gans de ploeg
Mia Smets

Getuigenis familie Raymaekers

Hoi Erwin

Bij deze wil ik melden dat uw Broer Eric hier geweldig heeft gevloerd. Wij zijn niet 100% maar 200% tevreden over het geleverde werk.

Dank U

Jos

Getuigenis familie Bertrands-Claesen

De Familie Bertrands-Claesen was heel tevreden over de reeds uitgevoerde werken. Van hen kregen we onderstaande mail. Dit is het resultaat waar wij ons iedere dag voor inzetten.
Wij mochten een aantal dagen Uw werknemer Erik ontvangen, die voor ons de basis van onze nieuwe veranda aanlegde. De precisie die Erik aan de dag heeft gelegd, de zorg om het materiaal, de netheid van zijn werk, … hebben ons waarlijk geflatteerd. In alle opzichten puik werk! Wij zijn enorm tevreden over zijn inzet en zijn jovialiteit.

Getuigenis familie Breels

De Familie Heleven-Palmans was heel tevreden over hun project, en de uitvoering. Van hen kregen we onderstaande mail. Dit is het resultaat waar wij ons iedere dag voor inzetten.
Onze veranda is binnen volledig in orde. Het comfort en het gemak ( zeker wanneer het waait of regent) ten opzichte van vroeger is naar ons gevoel de prijs zeker waard. Zeker voor de kinderen is het nu al hun lievelingsplaats.

Getuigenis familie Heleven-Palmans uit Hasselt

De Familie Heleven-Palmans was heel tevreden over hun project, en de uitvoering. Van hen kregen we onderstaande mail. Dit is het resultaat waar wij ons iedere dag voor inzetten.
BREAKING NEWS!!

Van onze correspondent in Hasselt

Bij ons zijn de afgelopen maanden meerdere waarnemingen geweest van een mensensoort waarvan gedacht werd dat ze zo goed als uitgestorven was. Het betreft hier de soort Homo Professionalis. Voorzichtige observatie van het kleine groepje leidde ons naar een industrieterrein in Alken waar we de nederzetting ontdekten onder de naam ‘Reekmans verandabouw’. Van hieruit vertrokken elke dag één of meerdere specimen richting Singelbeekstraat, niet zoals men wel zou verwachten van een Alkense nederzetting , met paard en kar, maar voorzien van goed uitgeruste voertuigen. Nader onderzoek leerde ons al snel dat elk specimen, waarvan de meeste niet meer van de jongste waren, zijn eigen specialiteit had. Dit leidde tot onverwacht degelijk werk, door de combinatie van vakmanschap en het gebruik van kwalitatieve materialen.

Tijdens onze gesprekken met de dame des huizes, een licht ongerust specimen van de soort Homo Nervosicus, kwam ook naar boven dat sommige exemplaren van de Homo Professionalis duchtig meekweelden met de radio, en dat ze in groep zeer luidruchtig en uitgelaten konden zijn; maar wat haar vooral opviel tijdens haar urenlange observaties van de soort, was de motivatie, de lange werkdagen, de vriendelijkheid en de kennis waarmee ze de bouw van de hut aan de singelbeekstraat afwerkten! De vrouw des huizes had ook meerdere malen contact met de leiders van de groep, Homo Christianicus en Homo Erwinicus, en ze vertelde ons dat ze zeer taalvaardig waren, en zich vooral zeer strikt aan de gemaakte afspraken hielden en zeer correct waren in de afhandeling van het project.

Genoeg gelachen nu. Aan IEDEREEN van de firma Reekmans; Bedankt voor de schitterende samenwerking, jullie zijn een voorbeeld van vakmanschap en liefde voor het vak. Zalig kerstfeest en een zeer gelukkig nieuwjaar voor iedereen,

Inge en Peter

Een comfortabele leefveranda voor de familie Nickmans uit Herk-de-Stad

Ludo Nickmans:
We hadden een houten veranda, maar die had haar beste tijd meer dan gehad. En omdat we ze toch gingen vervangen, hebben we maar meteen voor een leefveranda gekozen die dubbel zo groot was. We hebben contact opgenomen met verschillende plaatsers, maar kozen uiteindelijk voor Reekmans Verandabouw. De reden? Hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hun professionele advies. Bovendien spraken de referenties die zij ons gaven allemaal heel positief over hen, en konden we met onze eigen ogen de kwaliteit van Reekmans Verandabouw zien.

Persoonlijke aanpak

We hebben naar Reekmans Verandabouw gebeld om een afspraak te maken. Een van hun vertegenwoordigers is bij ons langsgekomen om naar onze wensen te luisteren en de situatie ter plaatse te bekijken. Wij wilden een veranda met glas dat goed isoleerde en met profielen in dezelfde kleur als onze ramen en buitendeuren. Op basis van die informatie heeft de vertegenwoordiger een offerte voor ons opgesteld. En hij is die persoonlijk komen toelichten. Die aanpak kon ik erg appreciëren.

Goede communicatie

De mensen van Reekmans Verandabouw hebben goed en proper werk geleverd. De afwerkingsgraad is heel hoog. Door onvoorziene omstandigheden – ze moesten een dringende grote werf doen – heeft de realisatie van ons project iets langer geduurd dan gepland. Maar daar hebben ze heel open over gecommuniceerd. We wisten op elk moment waar we aan toe waren.

Een aanrader

Ik ben heel tevreden over onze samenwerking met Reekmans Verandabouw en beveel hun diensten zeker aan. Dat heb ik trouwens al gedaan. Waarom niet? Hun prijs, kwaliteit en service achteraf zijn heel goed. Ik kan echt niets afkeuren aan het werk dat zij hebben geleverd!
Wil jij zoals de familie Nickmans uit Herk-de-Stad ook je oude veranda vervangen door een comfortabele leefveranda? Neem dan zeker contact met ons op.

Getuigenis familie Breels uit Stevoort

De Familie Breels was heel tevreden over hun project, en de uitvoering. Van hen kregen we onderstaande mail. Dit is het resultaat waar wij ons iedere dag voor inzetten.

Beste

Wanneer we eenmaal besloten hadden om een veranda te laten plaatsen zijn we na een lange prospectie ronde bij jullie terecht gekomen. ( Bepaalde collega ’s van jullie wilden er niet eens aan beginnen wegens te complex, te veel hoek en kant) En daar hebben wij geen seconde spijt van gehad.

Je gaat op een bepaalde manier toch een soort relatie aan, en in een relatie is altijd één zaak heel belangrijk, n.m. communicatie, dit vonden wij bij jullie een heel grote troef. Als klant komen er heel veel vragen op je af, en dat elke vraag kon en mocht gesteld worden (beter nog, ook professioneel werd beantwoord  op een gemoedelijke manier) werkte heel ontspannend en fijn.

Ook willen wij elke werknemer van jullie die bij ons hebben gewerkt van hartelijk danken voor hun inzet hun inzicht, hun bekwaamheid en dit alles in een fijne werksfeer. Werknemer is eigenlijk een verkeerd uitgedrukt… vakmannen zijn het.

Kortom wij zijn super tevreden met onze samenwerking en belangrijker nog super tevreden met het eindresultaat.

Een welgemeende dikke Merci,
Van Fam. Breels-De Nicolo

Een overkapping met openschuifbare wanden voor de familie Vanvinckenroye uit Alken

Linda Vanvinckenroye:
We hebben een groot terras, maar konden daar niet optimaal van genieten. De zon staat ’s avonds aan de voorkant van ons huis. Als we na het werk tot rust wilden komen op ons terras, werd het daar als snel te fris. En dus wilden we een overkapping laten plaatsen. Het resultaat? Een overkapping met twee openschuifbare wanden waardoor we op elk moment van de dag van ons terras kunnen genieten!

Het beste van twee werelden

We wilden voor ons project graag samenwerken met een bedrijf uit de buurt. En dus namen we contact op met ondernemingen uit Alken en omliggende gemeenten. Bij Reekmans Verandabouw luisterden ze goed naar onze wensen en stelden ze ons voor om te kiezen voor een overkapping met openschuifbare glazen wanden. Zo kregen we een veranda én een overkapping in een.

Advies en begeleiding

We hebben de voorbereidende werken zoveel mogelijk zelf uitgevoerd. Zo hebben we zelf ons oude terras afgebroken en een nieuw betonnen dek gegoten. Maar we kregen veel advies van de mensen van Reekmans over de aanpak. Hun begeleiding was heel goed. Ik vond het ook een meerwaarde dat wij bij een andere klant van hen konden gaan kijken naar het werk dat ze daar hadden geleverd. Zo heb je een beter zicht op de kwaliteit die je kunt verwachten. De veranda van die mensen had ook de kleuren die wij wilden: grijs aan de buitenkant, wit aan de binnenkant. In real life krijg je toch een beter beeld van het effect.

Beste investering ooit

De werken zijn vlot en op een propere manier uitgevoerd. We zijn heel tevreden over het resultaat. Sterker nog, dit is onze beste investering ooit! We hadden al veel vroeger een overkapping met openschuifbare wanden moeten laten plaatsen. Omdat zo’n overkapping uitzonderlijk is, vroegen de klanten van Reekmans bij wie wij op bezoek waren geweest, of ze ook eens naar onze overkapping mochten komen kijken als die klaar was. Wel, we hebben hen deze zomer uitgenodigd. Hun reactie? ‘Hadden we ook maar voor een overkapping met openschuifbare wanden gekozen!

De familie Van Beveren uit Bilzen liet een veranda én afdak plaatsen door Reekmans Verandabouw

Greet Van Beveren:
We wilden ons wooncomfort verhogen en een veranda en afdak laten plaatsen. Zo konden we niet alleen meer genieten van ons terras, maar ook onze keuken en huiskamer vergroten. We hebben ramen met Reynaers-profielen en zijn daar heel tevreden over. Dus wilden we samenwerken met een partner die ons project kon uitvoeren met die profielen. Bovendien wilden we ook de ramen aan de achterkant van onze woning laten vervangen. Door te kiezen voor Reynaers-profielen, bleef die achterkant in dezelfde lijn als de rest van ons huis.

Heel goed ontvangen

We bezochten verschillende mogelijke partners en kozen uiteindelijk voor Reekmans Verandabouw. De reden? We werden er heel goed ontvangen, kregen een antwoord op al onze vragen, en de prijs-kwaliteit die ze boden, was heel goed. Bovendien hadden we een specifieke wens die inhield dat ze hun planning moesten aanpassen. We wilden ons project namelijk pas realiseren na de examens van onze jongste zoon. Dat was geen enkel probleem.

Vriendelijke vakmannen

Ik kan echt alleen maar positief zijn over de manier waarop de mensen van Reekmans de werken aangepakt hebben. Ze hebben van het begin tot het einde vlot, proper en met oog voor detail gewerkt. Als wij een opmerking hadden, dan werd dat altijd meteen opgelost. En iedereen was altijd even vriendelijk. Wij zijn dan ook heel tevreden dat we voor Reekmans gekozen hebben.

Mooi resultaat

Iedereen die hier over de vloer komt, zegt dat onze veranda en ons afdak heel mooi zijn. Er komen soms zelfs mensen kijken die overwegen om een gelijkaardig project als het onze te realiseren in samenwerking met Reekmans. En die zijn altijd onder de indruk van wat ze zien. Wij kunnen de diensten van Reekmans dus alleen maar aanbevelen. En dat doen we ook!

De familie Muls-Lindekens uit Landen haalde meer uit hun terras met een kwaliteitsvolle terrasoverkapping van Reekmans Verandabouw

Jacqueline Muls-Lindekens:
“We wilden meer kunnen genieten van ons terras. We hadden er te vaak last van de wind of de zon en konden het niet zo vaak gebruiken als we wilden. Dus hadden we de keuze tussen een veranda of een terrasoverkapping. Omdat ons huis groot genoeg is en we dus geen behoefte hadden aan een extra ruimte, kozen we voor een terrasoverkapping.”

Betrouwbaar en professioneel

“Een internetzoektocht leverde ons een lijstje op van verandabouwers van wie we dachten dat ze ons de duurzame kwaliteit konden leveren die we wilden. We gingen bij iedereen langs en kozen uiteindelijk voor Reekmans Verandabouw omdat zij de meest betrouwbare en professionele indruk maakten. Ze verwelkomden ons hartelijk, luisterden naar onze wensen, dachten met ons mee en gaven ons veel advies. Ze lieten ons voorbeelden zien en beantwoordden al onze vragen.”

Van hun woord

“De dienstverlening van Reekmans Verandabouw is echt uitstekend. Ze bezorgden ons na het gesprek een concrete en gedetailleerde offerte en zijn de werken op het afgesproken moment komen uitvoeren. Bij Reekmans zijn ze van hun woord. We hebben op geen enkel moment op hen moeten wachten. Bovendien hebben ze ook onze vergunning in orde gebracht. En de kleine mankementjes die je altijd hebt als je werkzaamheden laat uitvoeren, hebben ze snel en probleemloos opgelost. Het was heel fijn om met hen samen te werken.”

Optimaal genieten

“Dankzij de terrasoverkapping van Reekmans kunnen wij nu in alle weersomstandigheden genieten van ons terras. Zon, regen of wind: het is er altijd aangenaam vertoeven. En dankzij de constructiewijze en goede isolatie kan onze terrasoverkapping snel tot een veranda omgebouwd worden als we dat in de toekomst zouden willen. Ik ben heel tevreden over het werk van Reekmans Verandabouw en heb hen al aan anderen aangeraden. Onze buren zijn ondertussen komen kijken en zij vertelden ons dat ze zeker ook eens bij hen zouden langsgaan.”

Ramen en een veranda kopen van topkwaliteit? Marc Vandendwije uit Sint-Truiden koos voor Reekmans Verandabouw

Marc Vandendwije:

In 2010 waren onze ramen aan vervanging toe. En dus vroegen we eens rond in onze vriendenkring wie een goede installateur van aluminium ramen kende. Daarbij viel de naam Reekmans Verandabouw. Ik wilde de kwaliteit van Reynaers Aluminium-profielen. En dat bleek de huisleverancier van Reekmans te zijn. Ik had mijn installateur dus gevonden! Een keuze die ik mij nog geen moment beklaagd heb.

Nieuwe veranda

Toen we enkele jaren later besloten om een veranda te kopen, gingen we ook langs bij Reekmans Verandabouw. De eerlijkheid gebiedt me om te zeggen dat ik ook bij de concurrenten informatie en offertes ben gaan vragen. Ondanks onze goede ervaringen met Reekmans. Vergelijken kan nooit kwaad. Maar ook deze keer kozen we voor de expertise, kwaliteit en ervaring van Reekmans. Ze speelden het kortst op de bal en gaven ons een fijne korting. Dat was natuurlijk mooi meegenomen.

Kwaliteitsvolle afwerking

De mensen van Reekmans Verandabouw hebben uitstekend werk geleverd. Ik ben echt tevreden over onze samenwerking. Ze brachten ons altijd op de hoogte van de timing van hun werk, hielden de ‘werf’ proper en zorgden voor een kwaliteitsvolle afwerking. De bouw van onze veranda heeft wel enkele dagen langer geduurd dan gepland. Maar dat was geen probleem, want het resultaat was heel goed.

Kijkwoning

Ik heb Reekmans Verandabouw al vaak aangeraden. Er zijn hier al veel mensen uit de buurt een kijkje komen nemen naar onze ramen en veranda. Wij hebben een soort kijkwoning. Ik zou de mensen van Reekmans een percentje moeten vragen. ;-)

Een veranda kopen met professioneel advies? Gerda Vanvuchelen vertrouwde op Reekmans Verandabouw

Veranda Geetbets - binnenaanzicht Verhoogde veranda Geetbets

Gerda Vanvuchelen:
Mevr. VanvuchelenMijn man en ik wilden optimaal kunnen genieten van onze tuin door een veranda te kopen. We hadden vorig jaar nog geen computer en konden dus niet online op zoek gaan naar een partner voor onze veranda. Dus deed ik het op de ouderwetse manier: ik keek in de gouden gids. Daar vond ik Reekmans Verandabouw. Er stond dat zij al meer dan veertig jaar ervaring hebben in de bouw van veranda’s. Reden genoeg voor mij om contact op te nemen!

Professioneel advies

Ik wist heel goed wat ik wilde voor mijn veranda, maar ik wist niet of dat allemaal mogelijk was. Onze veranda moest komen op de plaats waar ons terras was. Het probleem? Dat terras lag dieper dan ons huis én onze septische put zat eronder. Erwin van Reekmans Verandabouw is bij ons langsgekomen om de situatie ter plaatse te bekijken en een oplossing voor te stellen. Het resultaat? De septische put werd verplaatst en onze veranda werd opgehoogd.

Een veranda kopen … mét administratieve ondersteuning

Een bijkomend probleem was dat de veranda die wij wilden kopen, groter was dan de toegestane veertig vierkante meter. Het gevolg? We moesten heel wat papierwerk in orde brengen om onze veranda op een vergunde manier te mogen bouwen. Meestal is dat een heel gedoe, maar daar hebben wij weinig van gemerkt. Want de mensen van Reekmans Verandabouw hebben ervoor gezorgd dat onze vergunning in orde kwam.

Knap resultaat

Ik ben heel tevreden over onze samenwerking met Reekmans Verandabouw. Ze hebben fijn en proper werk geleverd. We krijgen vaak te horen van mensen die hier op bezoek komen dat we een knappe veranda hebben die mooi afgewerkt is. Dat is natuurlijk een leuk compliment. Ik kan alleen maar positief zijn over het werk dat Reekmans Verandabouw hier geleverd heeft en raad hun diensten zeker aan iedereen aan.

Een veranda met lessenaarsdak voor de familie Bormans uit Hasselt

Veranda met lessenaarsdak Veranda met lessenaarsdak - binnenzicht

Jan Bormans:
We hebben ons huis verbouwd en kozen op aanraden van vrienden voor de ramen van Reekmans Verandabouw. Een heel goede keuze, want onze ramen werden snel, proper en professioneel geplaatst. Op dinsdag kwamen de mensen van Reekmans ze opmeten, en vrijdagavond waren de ramen in onze woning al vervangen. We waren heel tevreden over het geleverde werk én de kwaliteit. Toen we dus een nieuwe veranda wilden, werkten we opnieuw samen met verandabouwer Reekmans.

Een ervaren verandabouwer die naar je luistert

We wisten heel goed wat we wilden: een veranda met een lessenaarsdak. We waren overtuigd van de kwaliteit van Reekmans, maar vroegen toch bij andere verandabouwers prijzen op om te kunnen vergelijken. Die moeite hadden we ons kunnen besparen. De meeste andere verandabouwers hadden weinig oren naar onze wensen en probeerden ons een veranda met plat dak en lichtkoepel te verkopen. Bij Reekmans deden ze dat niet en zochten ze naar de beste en meest efficiënte oplossing voor onze veranda.

Alle technieken in huis

Bij Reekmans kun je ook voor alle technieken terecht. Ze installeren de elektriciteit en de verwarming als je dat wilt. En ze zorgen ook voor een stukadoor om de kleine pleisterwerken uit te voeren. Een absolute meerwaarde! Want probeer maar eens een vakman bij je thuis te krijgen. Daar moet je tegenwoordig veel geduld voor hebben, zeker voor kleinere werken. Met Reekmans heb je dat probleem niet en ben je zeker van een vlotte realisatie van je project.

Proper werk

De verandabouwers van Reekmans werken heel proper. Elke avond laten ze de ‘werf’ opgeruimd achter. En dat is heel aangenaam, want thuiskomen in een stofboel, of je toekomstige veranda vol rommel zien liggen, is niet leuk. Bovendien zijn de mannen van Reekmans heel vriendelijk en betrouwbaar. Je kunt ze gerust de sleutels van je huis geven wanneer je er niet bent.

Uitstekende dienstverlening

Reekmans Verandabouw onderscheidt zich door zijn uitstekende dienstverlening. De beglazing van onze veranda vertoonde bijvoorbeeld allemaal kleine vlekjes. Daar kon Reekmans niets aan doen, want de beglazing was zo geleverd. Toch wilde de leverancier niet alle beglazing vervangen, omdat sommige vlekken volgens hem binnen de normen lagen. De mensen van Reekmans Verandabouw hebben ervoor gezorgd dat al onze beglazing vervangen werd. Ik kan dus alleen maar positief zijn over onze samenwerking en hun diensten aan iedereen aanbevelen.