Reekmans veranda’s, perfectie aangepast aan uw woning


Reekmans Verandabouw werkt met een kleine flexibele groep vakmensen, die steeds een persoonlijke behandeling voorop stellen. Voor iedere woning is een aangepaste veranda mogelijk. Of het nu om moderne of klassieke modellen gaat. Vertrekkend van topkwaliteit materialen, geven wij zonder schroom alle nodige garantie. De afwerking is tot in de puntjes verzorgd, met oog voor detail. Sierlijsten, ingewerkte afvoerbuizen en in de dakconstructie geïntegreerde halogeenverlichting zijn hier maar enkel voorbeelden van.

Gebruik zeker super-isolerende beglazing en dakbedekkingsmaterialen die zowel in de zomer als in de winter een optimaal comfort garanderen. Reekmans Verandabouw is voor u de meest geschikte partner. Wij denken met u mee en bespreken uw ideeën en ontwerpen. Een van de grote voordelen voor u is het feit dat Reekmans hierbij kan uitgaan van een totaalconcept. Van fundering tot vloeren en eventuele afwerking met gyproc gebeurt met eigen personeel. Daardoor heeft u de meeste kans om een oplossing te vinden die het best aan uw verwachtingen voldoet en die leiden tot een totaalcomfort.

Jarenlange ervaring en specialisatie effenen het pad

Reekmans Verandabouw behoort tot de pioniers in Limburg. Van de 50 jaar dat de firma bestaat, is zij reeds 40 jaar effectief werkzaam in de verandabouw. Een kleine groep gedreven mensen weten perfect waarmee zij bezig zijn en kennen het verandavak als geen ander. Een ervaring en specialisatie waarvan u nu de vruchten plukt.


Reekmans veranda's, ramen en deuren